Kötélpályák

Sample image

Kalandpályák minden korosztály számára! Összesen öt nehézségi fokú kötélpályarendszert alakítottunk ki annak érdekében, hogy minden korosztály élvezhesse ezt a páratlan élményt. A biztonsági előírások mellett minden pályán maximális biztonságban haladhatunk.

A legfontosabb szabályok a kötélpályákon való elindulás előtt:

  • Minden esetben be kell tartani a kalandpark személyzetének utasításait!
  • A felszereléseket minden esetben a személyzet adja fel vendégeinkre!
  • A platformokra lépve is maximum 1 biztonsági karabinert szabad kiakasztani!
  • A pályákon haladva mind a kettő biztonsági karabinert be kell akasztani (ellenkező irányban)!

Az alábbi pályák várják a látogatókat:

  1. Gyermek pálya: Ezt a pályát szülői kísérettel már a legkisebb gyermekek (3 éves kortól) is kipróbálhatják. A gyermekek itt is csak teljes védő és biztonsági felszereléssel vághatnak neki a „kalandnak”. Mivel az akadályok 50-60 cm magasságban vannak elhelyezve, a szülők/kísérők végig segíthetik a gyermekeket az akadályok leküzdésében.
  2. Haladó gyermek pálya: Azok a gyermekek, akik elérték a 120 cm magasságot, már biztonsággal tudják használni a Haladó gyermek pályánkat.
  3. Családi akadálypálya: Ez az akadálypálya az egész család részére teljesíthető! Ennek a közepes nehézségi fokú pályának a 140 cm-nél magasabb gyermekekkel együtt nekivághatnak a szülők is. A három méteres magasság még nem szédítő, de már izgalmas pillanatokat örvendezteti meg a család tagjait.
  4. Felnőtt pálya: Ezen a pályán már 5-6 méteres magasságban kell teljesítenünk a feladatokat. A pályát csak 150 cm-t meghaladó testmagassággal rendelkezők használhatják!

Haladó felnőtt pálya: 6-8 méter magasságban, emeltebb nehézségi fokú akadályok várják a legelszántabb kalandorokat. A pályát csak 150 cm-t meghaladó testmagassággal rendelkezők használhatják!

Támogatás

KURCA-PART KALANDPARK
Projekt azonosító: DAOP-2.1.1./E-09-2009-0011

Kapcsolat

.