Megközelíthetőség

  • Budapest felől: Az M5 autópályán, Kiskunfélegyházáig, onnan Csongrádon keresztül Szentes 35 km. Összesen 150 km (1,5 óra) a Budapest –Szentes távolság. Csongrádról beérve a Csongrádi útra jutunk, amely a rendezvény közvetlen szomszédságában található, végig parkolási lehetőséggel. A sportpályáknál jobbra fordulunk a Vecseri fokra. Itt 180 gépjármű számára találunk parkolóhelyet. Külső parkolás esetén a parkolás után kb. 80-100 méter séta után találjuk  a Kurca-part Kalandpark bejáratát. A park természetesen rendelkezik saját zárt parkolóval is.

  • Szeged felől: Hódmezővásárhelyen keresztül 45-ös főúton 50 km. (45 perc) a Szeged-Szentes távolság. A városba beérve elhaladunk víztorony mellett, majd tovább egyenesen haladva egy körforgalomba jutunk. Itt balra fordulunk (3. kijárat), és pár méter múlva a Kurca folyón átjutva, egy nagy jobbos kanyar után már elértünk a Csongrádi útra. Kb. 100 méterre a sportpályáknál balra fordulunk a Vecseri fokra. Itt 180 gépjármű számára találunk parkolóhelyet. Külső parkolás esetén a parkolás után kb. 80-100 méter séta után találjuk  a Kurca-part Kalandpark bejáratát. A park természetesen rendelkezik saját zárt parkolóval is.

  • Szolnok felől: Szolnok – Szentes 70 km. (1,1 óra) Szolnokról Tiszaföldváron keresztül, Kunszentmárton felé, beérünk Szentesre. Az első körforgalomnál, a benzinkútnál jobbra fordulva tartunk a város központja felé. A város központjában, a főtérre, azaz a Kossuth térre érünk. Itt addig haladunk egyenesen tovább, ameddig a  Kurca folyón átjutva elértünk a Csongrádi útra. Kb. 100 méterre a sportpályáknál balra fordulunk a Vecseri fokra. Itt 180 gépjármű számára találunk parkolóhelyet. Külső parkolás esetén a parkolás után kb. 80-100 méter séta után találjuk  a Kurca-part Kalandpark bejáratát. A park természetesen rendelkezik saját zárt parkolóval is.

  • Békéscsaba felől: Békéscsaba – Szentes 74 km. (1:06 óra) Békéscsabáról Orosháza felé (35 km.), Nagymágocson keresztül visz az út, majd Derekegyháza után rájutunk a 45-ös főútra. Innen ugyan az a bejövő út érvényes, mint a szegedi út esetében.


Kurca-part Kalandpark nagyobb térképen való megjelenítése

Támogatás

KURCA-PART KALANDPARK
Projekt azonosító: DAOP-2.1.1./E-09-2009-0011

Kapcsolat

.